Stängsel i Linköping och Motala

RING OSS - 070 - 565 24 24

Grindar

Metallgrind i industriområde i Östergötland.

Stängsel i Linköping, Motala och övriga Östergötland är vår specialitet. En annan viktig del av områdesskydd som inte får glömmas bort är grindar. Vi har bred och djup kunskap inom både grindar och stängsel i Linköping och Motala, och dessa kompetenser gifter sig perfekt. Kontakta oss för att diskutera vilken typ av grindar och stängsel i Linköping och Motala som passar er bäst.

Olika typer av grindar

Vi har haft äran att installera grindar hos många olika kunder i Östergötland. Med en kvalitetsgrind från Demex, monterad av oss, kan du som kund ha fullständig kontroll över vem som kommer in på ditt område. Här är några olika typer av grindar som vi arbetar med:

  • Vikgrindar. Ett exempel på en bra vikgrind är den omåttligt populära motordrivna Jet-Gate. På bilden ovan kan ni se en Jet-Gate som vi installerade hos Vimab i Motala.
  • Skjutgrindar. Vi kan ordna både automatiskt drivna och manuellt manövrerade.
  • Slaggrindar. Villaägarnas och skolornas förstahandsval.
  • Vertikalgrindar. En vertikalgrind behöver inte det utrymme som en vanlig grind kräver när den är öppen. Kan monteras i en befintlig öppning och klarar sluttande terräng utan problem.

Om så skulle önskas skapar vi serviceavtal och besiktningar av motordrivna grindar.

Bommar och pollare

Vi installerar även bommar och pollare. Liksom våra grindar går bommar att få i såväl automatiskt som manuellt utförande, medan våra pollare huvudsakligen drivs hydrauliskt. Kort sagt så har vi kompetens inom allt som rör stängsel i Linköping och övriga Östergötland. Kontakta oss idag för en offert.

JBS Staketanläggningar Motala AB


Vintergatan 15
591 32 Motala

070 - 565 24 24

[javascript protected email address]

559237-6387


Stängsel

Grindar


logo-image

Om Oss

Våra certifierade montörer installerar förstklassiga stängsel i Linköping och Motala med omnejd.

Läs mer om oss

Integritetspolicy

Kontakt

JBS Staketanläggningar Motala AB

Org nr: 559237-6387
Vintergatan 15
591 32 Motala
Tel: 070 - 565 24 24

Hitta hit