Stängsel i Linköping och Motala

RING OSS - 070 - 565 24 24

Serviceavtal

Arbetare i färd med att bygga ett nytt stängsel i Linköping, med grind.

När det gäller stängsel i Linköping, Motala och övriga Östergötland strävar vi hela tiden efter att anpassa oss och skräddarsy våra tjänster för att möta våra kunders önskemål. Därför erbjuder vi er att tillsammans med oss ta fram ett service- och underhållsavtal som passar just era behov.

Service- och underhållsavtal

Är er fastighet/ert område skyddat idag? Har ni sett över behovet efter eventuella skador på stängsel och grindar? Har ni själva kontroll över områdesskyddet för att slippa olyckor eller stöldförsök?

Vill ni alltid känna att ni är säkra och er verksamhet skyddad, oavsett tid på dygnet, så tveka inte att kontakta oss så tar vi tillsammans fram ett avtal för att på bästa sätt hjälpa er. På så sätt kan ni koncentrera er på det ni gör bäst och den dagliga verksamheten kan fortlöpa som vanligt i lugn och ro.

Fördelar med service- och underhållsavtal

  • Vid akutbehov/inbrott har ni alltid förtur.
  • Inplanerade och kontinuerliga kontroller och underhåll minskar slitage och onödiga driftstopp.
  • Vi sammanställer behovet av reparationer kring ert områdesskydd samt ger er ett kostnadsförslag.
  • Vi säkerställer att ert områdesskydd uppfyller rätt säkerhetskrav och rätt föreskrifter ur miljösynpunkt.

Vi anpassar oss efter era önskemål och kan lägga upp avtalet precis som ni vill ha det. En okulär besiktning kan göras månadsvis, kvartalsvis, halvårsvis eller årsvis.

Servicenivåer

Vi erbjuder 4 olika nivåer på våra serviceavtal för områdesskydd, grindar och stängsel i Linköping, Motala och resten av Östergötland:

  • Nivå 1 passar för er som har ett stort trafikflöde och allvarliga problem med produktskador och stöld. För er är områdesskydd, underhåll och driftsäkerhet är viktigt.
  • Nivå 2 är för er som har ett stadigt trafikflöde där områdesskydd och underhållsrutiner är viktigt.
  • Nivå 3 passar er som har låg trafik på ert område, och där områdesskydd därmed blir mindre viktigt. Ni har även ett lågt underhållsbehov men vill följa de föreskrifter som finns.
  • Nivå 4 riktar sig mot den privata marknaden och kunder som inte har något speciellt skyddsbehov men som vill känna sig säkra.

Om detta låter som något för er så tveka inte att höra av er så arbetar vi tillsammans fram den bästa lösningen för er. När ni kontaktar oss om service- och underhållsavtal för era stängsel i Linköping, Motala och resten av Östergötland så garanterar vi svar inom 1 timme via mail, vid akuta behov har vi dygnet runt jour. Välkomna!

JBS Staketanläggningar Motala AB


Vintergatan 15
591 32 Motala

070 - 565 24 24

[javascript protected email address]

559237-6387


Stängsel

Grindar


logo-image

Om Oss

Våra certifierade montörer installerar förstklassiga stängsel i Linköping och Motala med omnejd.

Läs mer om oss

Integritetspolicy

Kontakt

JBS Staketanläggningar Motala AB

Org nr: 559237-6387
Vintergatan 15
591 32 Motala
Tel: 070 - 565 24 24

Hitta hit