Stängsel i Linköping och Motala

RING OSS - 070 - 565 24 24

Om oss

Person i gula arbetskläder står på en stege och jobbar med ett stängsel med grind.

JBS Staketanläggningar Motala AB grundades av Jonas Berg i januari 2020, men trots att vi är ett ungt företag så har vi lång erfarenhet av stängsel i Linköping, Motala och resten av Östergötland. Vi finns alltid där för kunden oavsett omfattning på jobb och oavsett tid på dygnet. Genom att alltid vara tillgängliga med snabb och yrkeskunnig service kan vi på bästa sätt hjälpa till att ta fram den ultimata lösningen för varje kund.

Stängsel i Linköping med omnejd

Som företagsnamnet avslöjar har vi vår bas i vackra Motala, men vi åtar oss gärna uppdrag med stängsel i Linköping, Norrköping och resten av Östergötland. Även grindar, bommar och pollare ingår i våra tjänster. Vi jobbar med en helhetssyn på allt som har med stängsel i Linköping, Motala och resten av Östergötland att göra, där vi utför besiktingar, levererar och monterar stängsel, och skapar serviceavtal för motordrivna grindar.

Vi brinner för stängsel i Linköping

Vi är alla godkända montörer, certifierade i Sveriges Stängselentreprenörers Förening. Med vår certifiering och med vårt medlemskap i föreningen vill vi visa våra kunder att vi är en trygg och stabil partner att jobba med. Vi följer alltid de normer och riktlinjer som branschen har tagit fram och vi strävar alltid efter att hålla högsta möjliga nivå på vår kundkontakt, bemötande, leverans och utförande av arbetet.

Stängsel åt alla i Östergötland

Våra kunder finns naturligt nog inom alla typer av branscher. De är industrier, fastighetsägare, kommuner, skolor och privatpersoner. Alla sektorer i samhället behöver områdesskydd och vi finns här, redo att erbjuda våra tjänster! Välkommen att kontakta oss.

Jonas Berg, grundare av JBS Staketanläggningar Motala AB.

JBS Staketanläggningar Motala AB


Vintergatan 15
591 32 Motala

070 - 565 24 24

[javascript protected email address]

559237-6387


Stängsel

Grindar


logo-image

Om Oss

Våra certifierade montörer installerar förstklassiga stängsel i Linköping och Motala med omnejd.

Läs mer om oss

Integritetspolicy

Kontakt

JBS Staketanläggningar Motala AB

Org nr: 559237-6387
Vintergatan 15
591 32 Motala
Tel: 070 - 565 24 24

Hitta hit