Stängsel i Linköping och Motala

RING OSS - 070 - 565 24 24

Stängsel

Stängsel vid parkeringsplats i Östergötland.

Vi brinner för att montera staket och stängsel i Linköping och Motala med omnejd. Med ett stängsel byggt av oss kan du sova gott om natten. Alla typer av kunder är välkomna, vi har något för såväl industri som skolor och privatpersoner. Kontakta oss idag för en offert på förtklassigt områdesskydd.

Stängsel för företag och industri

Vi har många stängsel i Linköping och Motala att erbjuda för industrier och andra företag com behöver områdesskydd.

  • Det klassiska nätstängslet håller formen samtidigt som det är elastiskt. Kan monteras med taggtråd överst för extra skydd.
  • Det kraftigare palissadstaketet passar anläggningar som har höga krav på både säkerhet och stil.
  • Panelstaket i den så kallade Viking-serien är ett bra val för den som vill ha ett gott skydd mot inbrott. De finns i olika färger och fungerar utmärkt att för montera i ojämn terräng.

Stängsel för privatpersoner

Staket och stängsel i Linköping och Motala för privatpersoner fyller många funktioner. Här handlar det inte bara om att skydda egendom, utan också om att skydda nära och kära. Dessutom kan ett elegant smidesstaket förbättra utseendet på din fastighet genom att ge ett lyxigt intryck. Vi har flera alternativ som både är estetiskt tilltalande och kraftiga nog att vara livet ut.

Alla våra stängsel i Linköping och Motala finns att få i flera olika färger och höjdutförande. Möjlighet att specialbeställa finns också. Som pricken över i kan du välja att lägga till en manuell eller automatisk grind till uppfarten.

Kvalitativa stängsel i Linköping och Motala

Våra produkter kommer från Demex, den ledande tillverkaren av material för stängsel i Sverige. Med material av högsta kvalitet monterat av våra certifierade montörer blir resultatet oslagbart. Vi hyr även ut byggstängsel och kravallstängsel för tillfälligt bruk.

JBS Staketanläggningar Motala AB


Vintergatan 15
591 32 Motala

070 - 565 24 24

[javascript protected email address]

559237-6387


Stängsel

Grindar


logo-image

Om Oss

Våra certifierade montörer installerar förstklassiga stängsel i Linköping och Motala med omnejd.

Läs mer om oss

Integritetspolicy

Kontakt

JBS Staketanläggningar Motala AB

Org nr: 559237-6387
Vintergatan 15
591 32 Motala
Tel: 070 - 565 24 24

Hitta hit